5 SKARPE EMHÆTTE-ALTERNATIVER

De seneste år er der virkelig sket noget på emhættemarkedet, og der findes nu adskillige alternativer til de traditionelle store kasser med den enerverende summen. Nedenfor finder du fem flotte bud på fremtidens emhætteløsninger.

Perugia

Dette håndlavede emfang i rustfritstål og opalglas har indbygget halogenspot og betjenes med trykpanel. Både design og udførsel er gennemført luksuriøst – og prisen er også i den dyre ende.

Perscara

Den ligner næsten en svævende perle – eller en klassisk Verner Panton pendel. Emhætten fås i flere farver og kommer med lysregulering og temperaturreguleret automatisk tænding. Fjernbetjening er ekstraudstyr.

Futura

Her er en emhætte, som ikke ligner noget andet, vi har set på markedet. Emhætten vokser frem fra bordpladen ved et tryk på den medfølgende fjernbetjening og giver et kraftigt sug næsten helt uden lyd.

35 CC Evoque P

En vægmonteret emhætte der fås i flere farver og passer til det minimalistiske, futuristiske køkken.

Optica Integrata

Endnu en model der stiger op igennem bordpladen. Denne gang efter tryk på et diskret touchpanel. Fire sugehastigheder, recirkulering og ekstern ventilation – Optica Integrata er perfekt for dig, der vil have så diskret et emfang som overhovedet muligt.

Hvilken emhætte er du til?

Emhætten er måske ikke det første du tænker på, når du skal have nyt køkken, men det kan være den detalje, der virkelig skiller dit køkkenrum ud fra mængden – og som du kan se ovenfor er mulighederne utallige. Emhætterne her i portrættet har priser fra 15.000 til næsten 60.000, så det er altså heller ikke gratis at vælge en anderledes emhætte. Om det er prisen værd, må være op til dig selv at vurdere.

Læs også:

One Reply to “5 SKARPE EMHÆTTE-ALTERNATIVER”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.