5 SMARTE OPBEVARINGSIDÉER TIL DIT KØKKEN

Opbevaring er den evige udfordring i de fleste køkkener, og derfor følger der her en lille guide med 5 anderledes idéer til, hvordan du kan få både smart og praktisk opbevaring, der ikke lige ligner det, som naboen har.

1. Køkkenhylder med karakter

Køkkenhylder er især gode i de lidt mindre køkkener, hvor de giver et luftigt og personligt udtryk, der også udstiller dit flotteste service. Samtidig kan køkkenhylder nemt komme til at se lidt rodede ud – men der er mange muligheder for at lave køkkenhylder, som skiller sig ud fra mængden, giver praktisk opbevaring og et lækkert, strømlinet design. Se f.eks. hylderne nedenfor, der har fået frostede glasskydedøre, der på en gang kan skjule rod og samtidig giver hylderne et råt, industrielt og eksklusivt look.

2. Kurve på væggen

Væghængte metalkurve giver et let udtryk og er samtidig praktisk opbevaring af alt fra service til kogebøger eller frugt og grønt. Du kan finde mange flere eksempler på smart opbevaring med væghængte kurve, hvis du søger lidt rundt på nettet.

3. Åbne metalreoler

Åbne metalreoler giver et let, råt og industrielt udtryk og passer godt i de fleste skandinaviske køkkener. Samtidig er det en relativt billig løsning, der også er praktisk, fordi metalreoler er lette at gøre rent og meget holdbare.

4. Væghængt reol

Væghængte reoler givet et let, elegant udtryk og er praktiske, fordi de kan bære rimeligt meget, hvilket er nødvendigt i et køkken fyldt med tallerkener, fade og service. De har fået noget af en renæssance de seneste år, og fås i dag i en lang række forskellige designs og udtryk.

5. Væghængt køkkenhave

Udnyt vægpladsen og tænk vertikalt, når du skal indrette dit køken. F.eks. med en køkkenhave på væggen, der sikrer, at du altid har friske krydderurter lige ved hånden, når du svinger gryder og pander.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.