Afgørende Råd Du Bør Vide Om Møbler

At lære alt, hvad du kan om møbler er vigtigt at få den bedste Deal. Det er godt at vide præcis, hvor at shoppe, hvad der især at kigge efter, samt hvad alle faktorer i den endelige samlede køb valg. Denne artikel kan være lige hvad du leder efter. Denne artikel vil hjælpe med at gøre dine møbler shopping gå meget mere gnidningsløst.

Åbn og jiggle alle skuffer i et møbel, før du køber. Du vil vide, hvor godt de skuffer passer ind i møblerne. Hvis de bevæger sig, når de er jigler, er det ikke et godt tegn. Møblerne kan have været dårligt bygget. Det samme gælder, hvis du føler nogen spænding, når du trækker en skuffe ud. Det skal glide ud jævnt.

Kig på hvert svejset stykke for at sikre, at ingen er svage.

Hvis du finder et møbel, du kan lide, så spørg, om din møbelbutik tilbyder pris matchning. Dette er en fantastisk måde at spare dig penge samtidig giver dig mulighed for at forblive tro mod din lokale møbelbutik. Dette vil holde din virksomhed i din by, som hjælper med at dyrke lokale virksomheder.

Da møbler er en stor billet vare, så prøv at købe stykker, der har mange anvendelser og kan tilpasse sig dine behov. Klædeskabe kan skjule din elektronik og filer. Klædeskabe kan også være stor som et underholdningscenter som alt kan være pænt gemt væk og ude af syne, når den ikke er i brug.

Slutningen af sommeren er den bedste tidsramme for at købe havemøbler. Mange butikker ønsker at sælge sommer varer for at gøre plads til nye indgående varer. Det er derfor, de skråstreg priser billigere, så de er mere overkommelige.

Hvis du er på udkig efter en sofa, altid tage et kig på rammen. Sørg for, at brættet er tykkere end en tomme. Din sofa kan knirke, hvis dens bestyrelse er tyndere end det. Test køre sofaen ved at sidde på den og bevæger sig rundt, er du kontrollere at se, om det gør nogen støj.

Da møbler er en stor billet vare, så prøv at købe stykker, der har mange anvendelser og kan tilpasse sig dine behov. Klædeskabe kan skjule din elektronik og filer. Klædeskabe kan også være stor som et underholdningscenter som alt kan være pænt gemt væk og ude af syne, når den ikke er i brug.

Din Stue

Du kan finde møbler til en god pris, men hvis kvaliteten af det er ikke godt, så du kunne spilde penge. Det er en bedre idé at investere lidt mere for at købe møbler, der vil vare i stedet for noget, der vil bryde og skal udskiftes mange gange.

Når du køber møbler til din stue, skal du vælge neutrale farver. Ved at vælge en neutral farve, kan du ændre hele udseendet af din dagligstue blot ved at ændre dit maleri på væggene, din smide puder og tilbehør. Gør dette vil lade dig omdanne din stue på en regelmæssig basis uden at bruge mange penge.

Når du søger møbler, glem ikke sparsommelighed butikker. Disse butikker kan have en skjult perle, se som folk giver disse butikker let brugt møbler, så de kan få nye stykker. Hvis du er god til at opsøge store møbler, så kan du få nogle for en hel del og gør det nemt at dekorere dit hjem.

Sørg for at tage målinger, hvor du vil placere nye møbler. Uanset hvilken type brik du planlægger at købe, skal du vide, hvor stor din tilgængelige plads er. Hvis du gætte så risikerer du at det er frygtelig forkert. Hvis du køber en hvilestol eller sovekabine sofa, dette er et vigtigt skridt.

Når du beslutter dig for at købe brugte møbler, lad ikke små ridser skræmme dig væk. Normalt, disse små fejl kan nemt fastgøres fra komfort i dit eget hjem. Det vil være meget billigere at løse disse små problemer på egen hånd i stedet for at købe helt nye møbler fuldstændigt.

Hvis du køber en sofa med et mønster, Sørg for, at stoffet er godt afstemt. Stoffet på en billig sofa er måske ikke perfekt afstemt. Hvis du køber en dyrere sofa, finde en med et mønster, der er perfekt afstemt. Hvis skrædderen ikke ser godt ud, skal du vælge en anden sofa.

Hvis du beslutter dig for at spare penge ved at købe brugte møbler, undersøge det omhyggeligt for seng bugs. På trods af deres navn, disse insekter ikke bare angribe sengetøj og madrasser. De burrow i de små sprækker i polstrede møbler også. Sørg for at fjerne puder og tjek i revner for tegn på seng bugs før du foretager nogen købsbeslutninger.

Hvis du køber møbler online, sikre detailhandleren er legit, før de køber. Hvis du vil købe møbler over internettet, være sikker på at du ved, hvad møblerne ser ud i person, og hvordan det er lavet. Også tage et kig på den endelige pris efter alle skatter og forsendelsesomkostninger.

Hvis du har små børn i din familie, skal du ikke købe et glas toppet bord med kanter eller hjørner. Børn kan nemt blive såret ved at falde eller støde ind i glas bord hjørner. Glasset kan også brydes, og dine børn kan blive alvorligt såret. Glas sofabord plader også vise fingeraftryk nemt, så du vil hele tiden nødt til at rengøre glasset.

Blive Brugt

Hvis du har et spild på dine lædermøbler, skal du sørge for at rengøre det hurtigt. For vandbaserede spild, skal du blot fjerne området med en tør, absorberende klud for at tage al den væske, du kan. For blæk-eller oliebaserede spild kan du få brug for dine møbler professionelt rengjort for at fjerne pletten, da vand kan forværre den.

Når du køber møbler, har en idé om, hvem der højst sandsynligt vil bruge den. Dine møbler vil ikke blive brugt meget, hvis du lever af dig selv. På grund af dette, kan du købe mindre robuste stykker. Men hvis du har en ægtefælle og børn, så vil dine møbler sandsynligvis blive brugt en masse. Derfor, du har brug for mere robuste stykker. Hvis du har dyr, tænke grundigt over de stoffer og farver, du beslutter dig for. Fordi de fleste af kæledyr vil kaste deres hår som årstiderne forandring, visse stoffer indsamle mere hår end andre.

Hvis du er interesseret i at skabe et eklektisk eller traditionelt look med dine møbler valg, overveje at perusing Estate salg og sending butikker, når der er behov for en anden brik til at tilføje til din samling. Sådanne salg er kendt for at have fantastiske, uopdagede skatte på tilbud, som virkelig kan gøre dit hjem unikt. Således, du bør aldrig tøve med at prøve lykken, fordi du aldrig vide, hvad ædelstene du kan Unearth.

Du har brug for den rette viden for at kunne foretage de rigtige møbel indkøb. Med din nye forståelse af, hvordan man shoppe intelligent, bør du være parat til at ramme butikkerne. Ved hjælp af disse tips, vil du have en stor shopping tur fuld af møbler, du ønsker.

Undersøg hver pude på sofaen og stolen, før du køber. Se, om dækslerne er aftagelige. Hvis dækslerne er aftagelige, skal du læse hvidvasknings anvisningerne for at se, om stykket skal rengøres. Dette er noget, der bør tages i betragtning, når du køber stue møbler.

Alt om indretning
Læs om møbelguider
Møbel artikler
Alt til boligen
Bolig bloggen