Bænke til spisebordet

Bænke til spisebordet

Er du på jagt efter en eller flere nye bænke til spisebordet? I løbet af de sidste par år er det blevet mere og mere populært at have en eller flere bænke stående omkring spisebordet, da det giver et både hyggeligt og moderne præg på indretningen.

Hvis du også gerne vil have en bænk stående omkring spisebordet, kan du forhåbentlig finde masser af inspiration i denne artikel. Vi har udvalgt syv meget forskellige bænke, som er moderne og trendy, og som hver sin måde passer godt ind i et dansk hjem.

 1. Naturbænk med rå metalben

  Med denne bænk får de et rustikt look, som er meget moderne i de fleste danske hjem for tiden. Mange kender nok til de rustikke spiseborde, som ofte fremstilles i gammel træ og med industrielle ben. Dette er så en bænk i samme udgave, og du kan sagtens kombinere den med samme slags bord, eller bælge et bord med et mere raffineret look som f.eks. en marmorplade.
  Køb her

 2. Bænk i teaktræ

  Denne bænk er fremstillet i teaktræ, og er derfor både velegnet til at have stående inden- og udenfor. Den har et fint, lukket look, og er fra en indonesisk leverandør, hvilket også skinner igennem i udseendet. Bænken er let at vedligeholde, og hvis du har børn behøver du derfor ikke tænke så meget på fedtefingre og mad, der bliver kastet med eller spildt i store mængder.

 3. Bænk i eg fra Bloomingville

  Denne bænk er fremstillet i lys eg, hvilket egner sig god til et meget minimalistisk og skandinavisk hjem. Den har en rigtig fin hynde, som sidder fast med den sjove detalje, som er en læderstrop. Denne bænk kan enten stå omkring spisebordet, eller stå i en hall eller en gang, hvor den er praktisk og kan bruges til at sidde på, når man tager sko af og på m.m.

 4. Betonbænk

  Denne bænk var vi slet ikke i tvivl om, at den skulle med i denne artikel. Dens design er nemlig meget oppe i tiden, da den har en beton-finish. Den er fremstillet til indendørsbrug, hvor den giver et råt og uforarbejdet look, hvilket er perfekt til den skandinaviske, stringente stil.

 5. Bænk med læderhynde

  Denne bænk er meget nem at genkende, og vælger du at investere i denne, får du med sikkerhed masser af misundelige blikke fra dine gæster. Den har nemlig en lækker kombination af rå rør, som udgør stellet og benene, og en tyk hynde i skøn, cognacfarvet læder.

 6. Bænk med skuffe

  Nummer seks i rækken er denne bænk, som skiller sig ud fra mængden. Den har nemlig både en siddeplads, og et indbygget skab. Derfor er den nok ikke så vanvittig egnet til at have stående omkring spisebordet, men at have den i entreen eller din hall er derimod helt perfekt. På den måde er den både pæn og praktisk, da den an bruges til at sidde på, og til opbevaring på een og samme tid.

 7. Bænk med hynder

  Den allersidste bænk i denne omgang, er denne flotte model fra Bloomingville. Den består af ben i hvidiloeret eg, og hynder som skal ligge på bænken, samt nogle som skal sættes op på væggen. Det giver et frækt og skandinavisk look, og den vil med sikkerhed passe ind i rigtig mange, danske hjem hvor den vil både pynte og være praktisk.

4 Replies to “Bænke til spisebordet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.