BONDESTEN

BONDESTEN ER POPULÆRE BELÆGNINGSSTEN – MEN OGSÅ FOR DIG?

Bondesten er en af de belægningssten, man ser allerflest af rundt omkring i de danske haver og indkørsler. Det skyldes, at det er en enkel og klassisk sten, der passer ind de fleste steder, er nem at lægge og kan fås til en rimelig pris.

Der er mange forskellige belægningssten at vælge imellem, når du skal have lagt ny belægning i indkørslen, på terrassen og rundt omkring i haven. Og der er mange forskellige hensyn at tage til blandt andet pris, kvalitet, farve, udseende og robusthed.

En sten – mange navne

Bondesten, Holmegårdssten, Herregårdssten, Slotsbrosten osv. Kært barn har mange navne. Og navnene dækker da også over stort set identiske sten. Det er betonsten, der er nemme at lægge, og som kan fås til en overkommelig pris. Det har gjort stenene til nogle af de mest populære belægningssten i Danmark, og derfor har stort set alle støberier dem i deres sortiment, men markedsfører dem selvfølgelig under eget navn.

Prisen er afgørende

For de fleste spiller prisen en væsentlig rolle. Typisk skal der lægges sten over et ret stort areal, og så er det ikke ligegyldigt, hvilke sten man vælger. Det er heller ikke alle sten, der er lige lette at lægge, og det har jo også indflydelse på den samlede pris, der er inklusive arbejdsløn til en brolægger.

Alle brolæggere kender Bondesten. Det er sten, som de er vant til at arbejde med og ved, hvordan de skal lægge. Det gør brolægningsarbejdet hurtigere og dermed billigere.

Med Bondesten får du en sten i en god kvalitet og til en pris, der er til at betale. Samtidig er det en meget holdbar sten, der kan holde klare mange år i indkørslen og haven. Og netop det, at den kan bruges både i indkørsel og have gør, at man kan vælge den samme sten overalt. Det er nemt og giver et flot og ensartet udtryk.

Bondesten er populære

Når Bondesten er blevet så populær en sten i Danmark, skyldes det flere forhold. Først og fremmest er der prisen og kvaliteten. Og så er det en enkel og tidløs sten, som de fleste synes om, og som man kan holde ud at kigge på i mange år. Specielt den grå sten er meget populær. Den er neutral og passer til de fleste huse og haver. Så kan man lege med farver og former på blomster, havekrukker, havemøbler og andet, der er nemt at skifte ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.