Bord til børn

Bord til børn

Leder du efter et bord til børn? Når børn begynder at rykke ind på deres eget værelse, kan det være en idé at indrette med et bord til børn. Det lægger op til, at barnet kan sidde og tegne og lege, og dét at bordet er i børnehøjde gør, at det er meget nemmere for barnet at sætte sig ved det.

Vi har været på jagt efter moderne, flotte og praktisk borde til børn og børneværelset, og kommer med gode råd og idéer til at finde det helt rigtige bord i denne artikel.

Et moderne bord til børn

Hvis du går op i indretning og generelt bare gerne vil have et lyst og modern hjem, så er det selvfølgelig en god idé at gå efter et moderne børnebord. Ligesom der bliver produceret flotte borde til hjemmet, eks. til stuen, så bliver der også designet rigtig mange borde til børneværelset.

Billigt bord til børn

I stedet for at gå u dog købe et billigt designerbord til dit barn, kan du også vælge at gå den praktiske vej, og finde et billigt bord i stedet. Børn har det nemlig – som alle forældre ved – med at svine rimelig meget, og hvis de bare sidder et par minutter uden opsyn, er der ofte mallet ud over hele bordet, så snart man kigger på barnet igen.

Farverige eller afdæmpede borde til børneværelset?

“Børn elsker farver!”. Sådan lyder det fra rigtig mange, men faktisk så viser undersøgelser, at alt for mange farver godt kan stresse barnet. Så når du skal indrette børneværelset, behøver du slet ikke at gå amok med farvepaletten. Og et bord fylder alligevel en del i værelset, så vores råd er at vælge et i en neutral og afdæmpet farve så som hvid og sort. Så kan du bruge billeder, uroer m.v. til at få farver ind på værelset.

3 Replies to “Bord til børn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.