Få en anderledes boligindretning

Er din boligindretning blevet lidt trist og grå?

Er din boligindretning blevet lidt trist og grå? Få en anderledes boligindretning. Men kan du ikke rigtig overskue mulighederne? Så giver jeg dig et lille råd her. En af de absolut største trends inden for boligindretning netop nu er bogstaver på væggene.

Du kan få disse bogstaver fra firmaet Design Letters. I stedet for at hænge kedelige plakater eller malerier op på væggene, så kan du i stedet lave lidt sjov med bogstaverne fra Design Letters.

Wegner gyngestol

Du kan få bogstaverne i sort

Du kan få bogstaverne i sort, og på den måde kan du lave et statement på din væg. Det kan også være, at du har et godt citat i tankerne. Det er faktisk kun din fantasi som sætter grænser. Samtidig giver de sorte bogstaver kontra en hvid væg giver en rigtig fed effekt i en stue. En effekt som et maleri aldrig vil give.

Skift stemning i stuen hver måned med Design Letters

Hvis du har brug for at skifte ud i boligindretning, så er Design Letters også en rigtig god mulighed. Du kan nemlig sætte bogstaverne op med elefantsnot.

Elefantsnot ødelægger ikke væggen, og på den måde kan du tage dem ned, lave en ny sætning og sætte det op på væggen igen. De kan klistres op så mange gange, at du har lyst til.

Det betyder også, at du kan give din stue et nyt pift, lige præcis hvornår du gerne vil. Og det er rigtig praktisk, når moden skifter så hurtigt. Det gælder selvfølgelig også inden for boligindretning.

Flere artikler her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.