FUGLEFODERHUS

FUGLEFODERHUS TIL BÅDE HUS OG LEJLIGHED

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan du glæde fuglene med lidt mad og selv få glæde af at kunne sidde indenfor og betragte fuglene udenfor på nært hold.

Bor du i et hus med have, kan du hurtigt trække fugle til, hvis du stiller et fuglefoderhus op. Men selv om du bor i en lejlighed i byen, behøver du ikke undvære fuglelivet lige uden for vinduerne. Der findes nemlig flere fuglefoderhuse, som kan sættes fast på vinduet. Og vinduesmodellerne er selvfølgelig også gode til de husejere, der gerne vil nyde fuglene helt tæt på. 

Fuglefoderhus til haven

Det er hyggeligt med et fuglefoderhus i haven – og det pynter også. Der er mange forskellige fuglefoderhuse til haven at vælge imellem, så du kan sagtens finde et, der passer ind i lige din have.

Har du for eksempel et hus med tagrender i zink, vil det være oplagt at vælge et fuglefoderhus med zinktag, så det hele matcher. Har du et hus med mursten i gyldne farvetoner, vil det være flot at vælge et fuglefoderhus med kobbertag. Og til et hus med stråtag må der næsten høre et fuglefoderhus, der også har et lille fint stråtag.

Det ser også rigtig hyggeligt ud at hænge flere små fuglefoderhuse op i havens træer. Og fuglene bruger dem gerne.

Senere får du måske lyst til at udvide med en redekasse til fuglene. Du kan vælge et, der matcher fugefoderhuset. Og du kan endda også vælge et med et indbygget trådløst kamera. Så kan du sidde inde i stuen og se de små fugleunger komme til verden. Det er da ret forunderligt. 

Fuglefoderhus til dig, der bor i lejlighed

Fuglefoderhuse er heldigvis ikke forbeholdt hus- og havefolket. Du kan få flere smarte modeller, blandt andet i plexiglas, der er lige til at sætte fast på vinduet med nogle store sugekopper. Så kan både børn og voksne følge fuglene på helt tæt hold.

Har du en altan, kan du også sagtens finde et fuglefoderhus, som passer ind der. Der er mange forskellige modeller både med og uden stander.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.