Funkis er en glimrende boligløsning

Dit nye drømmeprojekt

Selvom byggeriet for tiden ligger lidt i dvale rundt om i Danmark, bør det ikke overskrække dig for at begynde dit nye drømmeprojekt. I virkeligheden kan det i en lavkonjunkturperiode som denne være en glimrende investering, som i et længere perspektiv vil kunne være en god forretning.

Snak med din bankrådgiver og undersøg byggefirmaerne på markedet. Der findes stadig sunde selskaber, der vil gå langt for at opfylde dine forventninger og drømme til dit nye hjem. Et hjem er ikke ligegyldigt. Det er trods alt her, vi tilbringer det meste af vores voksne liv, og derfor skulle det gerne afspejle vores personlighed.Dit nye drømmeprojekt

Funkis er en glimrende boligløsning

Boligløsningerne er nærmest uendelige. Kun fantasi og økonomi sætter begrænsninger. Et funkishus er dog en nem og enkel løsning, hvis I er en familie, der søger et nyt, lyst og moderne hjem. Funkis er perfekt til familier, fordi den enkle og firkantede stil tillader maksimal udnyttelse af rummene. Her vil desuden være mulighed for en voksen og børneafdeling samt et stor fælles stue i husets midte.Funkis er en glimrende boligløsning

Funkis er en langsigtet investering

Netop på grund af de mange muligheder for en optimal indretning vil funkis være eftertragtet mange år frem i tiden. Det er netop smart nu, hvor en investering bør være langsigtet.

Funkis vil aldrig blive umoderne eller upraktisk, simpelt hen fordi stilen er enkel og lys, og indretningsforholdene er optimale.

Placer vinduesparterne sydvendt, og du vil få maksimal udnyttelse af både lys og varme.

Læs mere om boligindretning

Funkis er nemlig ikke bare en langsigtet holdbar løsning, fordi stilen er tidløs. I dag findes der også en lang række miljøvenlige løsninger, der sikrer en langt mindre varmeregning og god samvittighed overfor moderjord.

Snak miljøløsninger med dit byggefirma. Langt de fleste kan arrangere miljøvenlige varmepumper, solceller eller andet. Desuden bør du ikke gå på kompromis med murens tykkelse og isolering. Vi lever trods alt i et koldt land mod nord.

Funkis er en langsigtet investering

Læs flere artikler:

One Reply to “Funkis er en glimrende boligløsning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.