GIPSSKRUEMASKINE

BRUG EN GIPSSKRUEMASKINE, NÅR DU SKAL SÆTTE GIPSLOFTER OP

Hvide, glatte gipslofter er virkelig flotte. De er enkle og stilrene og passer til det meste. Og derfor er de blevet meget populære, både i nybyggeri og når ældre huse bliver renoveret. Skal du i gang med at sætte nye gipslofter op, kan du gøre det lettere for sig selv ved at bruge det rigtige værktøj, og det er blandt andet en gipsskruemaskine.

Går vi 40-50 år tilbage i tiden, blev de fleste parcelhuse og sommerhuse udstyret med trælofter. Det var det, man ville have dengang, og det passede godt ind i stilen. Det var også en billig og hurtig løsning. 

Hvidt til boligen

Sidenhen, da det blev moderne med hvide og lyse farver i boligen, valgte mange trælofter, der blev ludbehandlede, inden de blev sat op, så de fremstod meget lysere. Senere igen blev mange trælofter malet over med hvid eller hvidpigmenteret maling, så de blev helt hvide eller lyse. 

I dag er mange trælofter så blevet pillet ned og erstattet af gipsplader i stedet. Og i de fleste nybyggerier, vælger folk gipsplader i stedet for træplader til loftet.

Gipsplader giver da også et flot, glat loft, der minder meget om et klassisk pudset loft, som man ser det i patriciervillaer og herskabslejligheder. Og det passer godt til den moderne, nordiske stil med hvide og lyse farver og enkle og stilrene linjer.

Brug en gipsskruemaskine til loftspladerne

Når du skal sætte gipslofter op, kræver det lige lidt viden om opgaven, inden du går i gang, med mindre du er håndværker og har prøvet det mange gange før. 

Gipsplader er tunge at håndtere, så hav det rigtige værktøj ved hånden. En gipsskruemaskine gør arbejdet meget lettere og resultatet væsentligt bedre. Vælger du en batteridrevet model til båndede skruer går det hurtigt. 

Når gipspladerne er skruet op med gipsskruemaskinen, skal du til at spartle skruehullerne ud, slibe efter, og så er det tid til at male. Og så kan du endelig nyde det færdige resultat med flotte, hvide og glatte gipslofter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.