Giv badeværelset nyt liv med flotte badeværelsesfliser

Ønsker du at give dit badeværelse nyt liv med flotte badeværelsesfliser – eller skal dit badeværelse renoveres, og er du derfor på udkig efter de helt rigtige fliser til det nyrenoverede rum? For mange er badeværelset et af hjemmets absolut vigtigste rum, og med de helt rigtige fliser kan du være med til at skabe en ny stemning på badeværelset. Dog kan det være svært at finde de helt rigtige fliser, da du bør gøre dig mange overvejelser inden købet, herunder omkring stil, farve, mønster og ikke mindst størrelse. Frygt dog ej, for i denne artikel kommer du ét skridt videre i din flisejagt, da du får tre gode råd til valg af badeværelsesfliser.

Få rådgivning hos en indretningsarkitekt

Har du svært ved at finde de helt rigtige fliser, som passer til badeværelset? Og gør det blot valget endnu sværere, at der findes tusindvis af fliser på nettet og i de fysiske butikker og showrooms? Hvis du er i tvivl om, hvilke fliser der vil passe ind i boligen, kan det være en god investering at kontakte en indretningsarkitekt, som kan hjælpe dig med at åbne for muligheder, som du måske slet ikke selv havde overvejet.

Vælg den flisetype, der passer til din stil

En af de ting, som en indretningsarkitekt kan hjælpe dig med, men som mange foretrækker at klare på egen hånd, er at definere og udforske de forskellige flisetyper. Hos os kan du finde et hav af fliser til badeværelset og samtidig læse meget mere om deres store udvalg af flotte og moderne fliser.

Der findes grundlæggende to typer af fliser: Natursten og keramiske fliser. Natursten er kendetegnet ved sit naturlige look, som giver plads til mange forskellige bearbejdninger af naturlige overflader. Natursten kommer i mange forskellige typer og materialer, herunder granit, marmor og skifer. Disse typer varierer ligeledes i pris – så du kan finde gode naturfliser fra 200 til 700 kr. pr. kvadratmeter. Natursten betegnes ofte som praktiske, da de kan renses uden kunstige pudsemidler og derfor er lette at rengøre med en fugtig klud.

Keramiske fliser er betegnelsen for en anden flisetype, som tilmed kommer i et hav af forskellige varianter, herunder både med og uden glasur, i mange forskellige størrelser og afskæringer og ikke mindst i mange forskellige farver og mønstre. Lige nu er det meget populært med keramiske fliser inden for nybyggeri – så er du til et moderne look, er det denne flisetype, du bør gå efter.

Vælg den rigtige farve og det rigtige mønster

En af de sværeste overvejelser, som du skal gøre dig i forbindelse med dit flisekøb, er valg af farver og mønstre. En hovedregel er her, at du ikke bør vælge et mønster eller en farve, som du risikerer at blive træt af inden for kort tid. I stedet for spraglede farver på badeværelsesfliser kan du lade bruseforhæng, toiletbørste, tandbørsteholder og sæbedispenser være farvede og holde badeværelsesfliserne i et ensfarvet og stilrent design. Badeværelsestilbehøret er nemlig nemt at udskifte, i takt med at din stil og tidens modetendenser ændrer sig.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.