GOD BYGGESTYRING GIVER BYGGETRYGHED

Som totalentreprenør har vi overblikket over dit byggeprojekt og udfører den praktiske byggestyring. Vi tager ansvaret for, at byggeriet forløber gnidningsfrit, og at alle aftaler og tidsfrister bliver overholdt.

I dialog med dig fastlægges krav og mål for byggeriet. Med baggrund i vores store branchenetværk rådgiver vi dig i valget af løsninger, materialer og andre fagspecialister. Vi træffer alle aftaler og står inde for kvaliteten af det udførte arbejde. Vi udfører selv tømrer / bygningskonstruktør opgaver.

Det er vores fornemmeste opgave, at du som bygherre kan føle dig tryg og sikker fra planlægningsfasen til det endelig resultat. Det kalder vi byggetryghed.

Når du har valgt Vores Nye Hjem som din byggerådgiver, begynder vi med at afklare dine behov og boligdrømme. Dernæst tilfører vi vores idéer, og sammen finder vi ud af, hvilke løsninger der vil være de mest optimale og holdbare i dit byggeri.

Vi hjælper dig med at få overblik over lovkrav og tidshorisonter. Vi inddrager vores viden om energirigtigt byggeri og vejleder dig i valg af materialer og leverandører. Sidst men ikke mindst skærer vi alle unødvendige omkostninger væk – uden at gå på kompromis med æstetik eller kvalitet.

Den gode rådgiver kommer omkring alle detaljer – den dygtige rådgiver tilfø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.