Gulvlamper

Billige gulvlamper

Gulvlamper kan skabe en hel særlig hygge, og da der findes rigtig mange smukke gulvlamper, er det også bare en pæn ting at have stående i sig selv. At sådan en så også er funktionel i og med at den kan give lys, det er bare en dejligt ekstra plus. Men det kan være svært at finde den helt perfekte udgave, da der findes så mange. Vi har i denne artikel samelet fem bud ind på en pæn og billig gulvlamp. Vi håber, at det kan inspirere dig til at finde lige præcis den som du skal have hjem til dig selv, og hvem ved – måske er du tilmed så heldig at finde din nye og billige lamepe lige her.

Gulvlampe med tre ben

Denne lampe har en hvid stofskærm, og står på et metalstativ med tre ben. Den er en blanding af en klassisk gulvlampe og en industriel fotograf-lampe, og det giver tilsammen et meget flot og trendy look. Der skal være godt med plads, der hvor den skal stå, for benen fylder mere end en lampe, som kun står på ét ben.

Gulvlampe med træfod

Denne udgave fylder en del mindre end den ovenstående. Den står nemlig kun på ét ben, som er i lyst træ, og så har den en rund, hvid fod som matcher den hvide overdel og lampeskærm. En moderne og nordisk lampe i en blanding af hvid og lyst træ, perfekt til at have stående i et hjørne ved siden af sofaen eller et par lænestole.

Gulvlampe i kobber

Denne udgave er i det top moderne kobber, fra ende til anden. Den står på en kobberfod, og har en lang krop, som buer og ender med en rund lampeskærm, som også er i kobber. Du skal hve godt med plads for at kunne rumme denne sag, da den fylder en del, men har du de kvardratmeter, so skal til, vil du få en meget, meget elegant lampe ind i din stue.

Arkitekt gulvlampe

Denne udgave er den af de fem, som vi har valgt ud til denne artikel, der skiller sig mest ud. Den er i ren træ, som er sat sammen så det ligner en klassisk arkitektlampe, bare i 2D. Det giver et meget specielt og nordisk udseende, som vi er helt vilde med her på Møbel-Guiden.

Gulvlampe i kogle-design

Den sidst udgave er denne ‘ananas-gulvlampe’, som har fået dette navn, fordi den har form ligesom en ananas. Vi synes dog lige så meget, at den minder om den kendte ‘Kogle’, som PH står bag. Flot er den i hvert fald, og den står på et tyndt metalben med en rund metalplade på.

3 Replies to “Gulvlamper”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.