Gulvtæpper med mønster på

Gulvtæpper med mønster på

Leder du efter nyt gulvtæppe med mønster på? Gulvtæpper har nærmest aldrig været så moderne, som de er nu, og de fås i rigtig mange forskellige udgaver. Især tæpper med mønster på er trendy, og derfor har vi været rundt i de forskellige webshops og finde inspiration til at skrive denne artikel, som netop handler om gulvtæpper med mønster på.

Måske er du i tvivl om, hvor du kan købe nogen henne, måske søger du et ekstra billigt gulvtæppe, og måske er du bare ude og finde inspiration til dit nyt gulvtæppe. Sådan et er nemlig ikke helt billigt, og det gælder derfor om at vælge rigtigt. Herunder har vi udvalgt tre lækre gulvtæpper, som alle har et grafisk mønster på.

Tre gulvtæpper med grafisk mønster på

Udover at det er moderne og dekorativt, så er et gulvtæppe også helt fantastisk praktisk. Det sørger nemlig for, at der ikke er fodkoldt, og når man sidder ved spisebordet eller i sofaen, er der ikke noget dejligere end at kunne fødderne hvile på et blødt underlag.

Det populære bloggertæppe/ryatæppe

Hvis du læser bare en lille smule i bolig- eller modeblogs, så er du nok stødt på dette tæppe fra ELLOS. Det har nemlig efterhånden fået tilnavnet, “bloggertæppet”, da helt utroligt mange bloggere har flashet det på deres blogs. Og det kan vi he på sidensnavn naturligvis godt forstå, for flot det er det ihvertfald. Og så er det heller ikke sindssygt dyrt.

Jutetæppe med små tern

Nummer to bud er dette Jutetæppe, som har bittesmå, mørkeblå tern på den cremehvide baggrund. Det har små frynser på, som giver et afslappet look. Hvis du underer dig over, hvad ‘jute’ er, så er du ikke alene. Det er et naturmateriale, som er genanvendeligt, og da det er meget robust er det meget velegnet til at producere tæpper i.

Raining Circle tæppe

Dette tæppe er vi simpelthen så forelsket i her på redaktionen. Det har en hvid baggrund med den smukkeste gule farve vævet ind i, så det danner linjer og en stor, rund “sol” midtpå. Det er inspireret fra 70’ermoden, og er fremstillet i uld og bomuld. Det er lavet af den danske designer Rikke Malling, og det giver et rolig touch til indretningen. Perfekt i stuen under sofaen og stuebordet, eller i spisestuen under spisebordet. Det måler 170 cm x 240 cm.

5 Replies to “Gulvtæpper med mønster på”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.