Her finder du den bedste køkkeninspiration

Trænger du til lidt køkkeninspiration? Hvis du også er vild med køkkener og har brug for inspiration til, hvordan man kan indrette et køkken unikt – og har du ikke så meget fidus til de udenlandske boligblogs og deres opulente amerikanerkøkkener? Her følger et helt gratis tip til, hvor du finder den bedste og mest aktuelle køkkeninspiration på nettet!

Danskernes køkkener

Den hurtige vej til køkkeninspiration på nettet? Gå på boligsiden eller boliga og kig på de huse, der pt. er til salg. Her skal selvfølgelig sorteres lidt i skidt og kanel, men især hvis du vælger at kigge på de lidt dyrere huse, vil du se eksempler på fantastiske køkkener udover det sædvanlige. Det er lidt af en guilty pleasure, og så er der jo i øvrigt også inspiration at hente ift. anden boligindretning, have osv.

Vi har selvfølgelig været gode og flittige og gjort arbejdet for jer – så kig med nedenfor og se, hvad man kan finde af fantastiske køkkener blot ved at lave en hurtigt søgning på huse til salg i københavnsområdet.

Sort-i-sort

Det sorte køkken er tilbage for alvor! Dette eksempel fra Rødovre kombinerer højglans og enkle linjer med en utraditionel mosaikbordplade og designklassikere som Vipp-spanden, Panton-pendler og Kubus-stagen. Personligt, tidløst og meget, meget dansk!

Lys og luft

I en arkitekttegnet villa i Holte finder du dette smukke, hvide og totalt gennemførte køkken i et fantastisk rum med store vinduespartier ud til naturen og farvestrålende detaljer i form af orangerøde stole.

Snedkerkøkkenet

Dette hus på Frederiksberg har et smukt, nordisk snedkerkøkken fra Garde Hvalsøe – kombinationen af sort bordplade og træskuffer giver et helt særligt og samtidig meget afdæmpet og enkelt udtryk. Et drømmekøkken for de fleste!

Et køkken i eg

Dette smukke køkken på Amager er lavet i Eg og består af en hel køkkenvæg med elementer fra gulv til loft samt et stort fritstående element med vask. Resultatet er fantastisk smukt!

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.