HTH

HTH er en af Danmarks absolut førende køkkenkæder

HTH er en af Danmarks absolut førende køkkenkæder, og størrelser kommer til udtryk i både antal af butikker og muligheder. Derfor er HTH et godt sted at starte for dig, der er helt på bar bund ift. hvad du ønsker dig i dit nye køkken. Med mere end 30 butikker i hele landet, kan du nemt finde en HTH tæt på, og ved at se deres mange modeller komme tættere på, hvilken type køkken, du ønsker dig.

Det er ikke kun i køkkenmodeller, at mulighederne er mange med HTH. Også ift. hvor meget du ønsker at gøre selv, har du stort set frit valg, og priserne afspejles derefter, med de billigste muligheder nede omkring 25.000. Du kan vælge et gulpris-køkken, hvor du selv monterer alt, og dermed får et super billigt køkken, samtidig med at du kan få en køkkenkonsulent ud og hjælpe med at realisere dine drømme. Eller du kan gå hele vejen med gør-det-selv og designe og bestille dit nye køkken online på HTH’s hjemmeside. Har du brug for mere hjælp end det, tager HTH dig gerne i hånden hele vejen fra planlægning til totalmontering – det kommer alt sammen an på dine ønsker, og selvfølgelig din økonomi.

Ift. til stilen på HTH’s køkkener, fornægter størrelsen sig ikke. De har køkkener til alle danskere og en hovedvægt på enkle, klassiske designs, som de fleste vil finde attraktive. Der er dog også mulighed for mere specielle og eksklusive løsninger hos det populære køkkenfirma, hvor udvalget er imponerende stort. Leder du efter et køkken på tilbud, kan du altid på HTH’s hjemmeside se en oversigt over billige udstillingskøkkener til salg.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.