IKEA HOME PLANNER

Forleden faldt jeg over et smart program på IKEA.dk, der hedder ”IKEA HOME PLANNER”. Med programmet har man mulighed for at indrette sit eget køkken og spisestue ved at tegne det. Når man er tilfreds med resultatet kan man udskrive sin tegning, så man kan vise den til sin kæreste/ ægtefælle. Man har også mulighed for at gemme designet i programmet, så man også har adgang til det i fremtiden.

De inputs man så får, kan man lave i programmet og på den måde indrette sit køkken.

Det tager lige lidt tid at finde ud af programmet, men ret hurtigt er man faktisk i gang med at indrette sit IKEA køkken. Man har mulighed for at angive mål på alle elementerne, så man er sikker på at køkken kommer til at være præcis som man ønsker det skal være. Hvis man bare søger lidt inspiration til sit køkken/ spisestue, så kan man og så hurtigt sætter nogle stole, spiseborde mv. ind i køkkenet, så man hurtigt kan danne sig et overblik over, hvordan det færdige resultat vil blive. Rigtig smart!

Alle produkterne i programmet er selvfølgeligt IKEA’s egne, så derfor er det ikke så relevant at benytte, hvis du ønsker køkkenelementer/ møbler fra en anden køkkenfabrikant. Men da mange vælger at købe et køkken fra IKEA, er det ideelt at starte med at bruge programmet og langsomt se, hvordan det kommende køkken kan komme til at se ud. Man kan også bruge det som inspiration, hvor man indsætter forskellige typer af møbler for at se, hvilke møbler der gør sig bedst ud i køkkenet sammen. Mulighederne er mange.

En af de andre smarte funktioner er også IKEA’s indretningsideer. Uanset om du har et stort, flot, gammelt eller slidt køkken, så kan du finde inspiration i deres store galleri med køkkener. Når du skal købe et nyt køkken, så er det også en god ide at søge inspiration hos venner/ familie i fjernsyn og blade, så du får set så mange køkkener som muligt. Herefter er det nemmere at finde det køkken, der passer til jeres hjem.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.