IKEA

IKEA er det perfekte valg til dit nye køkken

IKEA er det perfekte valg til dit nye køkken, hvis du har en begrænset økonomi og vil have mange valgmuligheder. Kan du opmåle og montere selv, kan du få et basiskøkken hos IKEA til under 10.000 kroner, og den pris er der næppe nogle af konkurrenterne, der kan slå.

Du kan vælge imellem et utal af fronter, bordplader og modeller, og fordi priserne hos IKEA er så rørende, kan du også vælge at slå dig lidt mere løs i tryg viden om, at hvis et orange højglanskøkken ikke lige er sagen om 5 år, kan du skifte låger uden at ruinere dig totalt. Hos IKEA kan du få alt fra det super minimalistiske til det mere spraglede, og du kan finde alt fra klassiske landkøkkener til topmoderne grebsfri højglansdesigns. Det er desuden muligt at i vid ustrækning at skrue op og ned for prisen ved at vælge hhv. de billigste eller de mere eksklusive løsninger. Og i dag har IKEA faktisk et rigtig godt ry, når det kommer til holdbarhed, så bare fordi det er billigt, betyder det ikke nødvendigvis, at det holder sig pænt i kortere tid end konkurrenternes modeller.

IKEA lægger op til, at du ved at opmåle og montere selv

IKEA lægger op til, at du ved at opmåle og montere selv, kan få dig et super billigt køkken.  Men der er selvfølgelig hjælp at hente, hvis du hverken er kreativ eller tilstrækkeligt praktisk begavet nok til at selv stå for det hele. I møbelhusene står der køkkenfolk klar til at hjælpe, og du kan få totalopmåling og montering foretaget af fagfolk til en ekstrapris. Du kan også købe dine hvidevarer i IKEA, og de er som IKEAs øvrige køkkenlinie prissat meget konkurrencedygtigt og i øvrigt udviklet i samarbejde med anerkendte hårde hvidevarefirmaer.

Læs også:

2 Replies to “IKEA”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.