Lamper på budget

Lamper på budget

På jagt efter billige lamper på budget? Hvis du lige er flyttet hjemmefra, har købt nyt hus eller ny lejlighed, eller i det hele taget bare ikke har så forfærdeligt mange penge på kontoen, så læs med her. For selvom kontoen ikke nødvendigvis siger “go”, kan drømme om nye lamper og ny indret altså sagens regere i hovedet. Og faktisk kan man også komme langt med småt, hvilket vi er store fan af her på hjemmesiden.

Find din nye, billige lampe

Derfor er dagens indlæg helliget billige lamper til den moderne indret, altså lamper på budget så at sige. Vi har undersøgt markedet, og udvalgt pæne lamper til max. 500,- kr. Vi håber, at du vil lade dig inspirere eller måske endda tage springet, og købe en af lamperne. Selvom man kan få meget mad for 500,- kr. så er det ikke meget når det kommer til lamper. Derfor er det nogle gode fund, som vi har gjort og har samlet på planchen herunder.

Applicata Blossom lampe

Denne lampe passer perfet ind i det nordiske, moderne hjem. Her er træ og nedtonede farver ideelle, og derfor har vi valgt at tage denne lampe med fra Applicata. Den er fremstille ti lyst eg og har en sort ledning. Lampen er meget alsidig, hvilket også er et stort plus. Den kan f.eks. bruges som bordlampe over spisebordet, sammen med en anden over køkkenbordet, eller som lampe i hjørnet ved sofaen.

VINTAGE bordlampe i mintgrøn

Denne bordlampe har tre tynde ben, hvilket giver den et let og elegant look. Formen på lampen giver den et industrielt touch, og den lidt mere modige mintfarve giver den noget trendy og unikt. Den er fremstillet i metal, og er 44 cm. høj. Den passer perfekt i vindueskarmen, på kommoden eller som en regulær lampe til skrivebordet.

Muuto Pendant lampe

Pendant lampen fra Muuto kender de fleste nok. Det er i hvert fald en af de mest populære lampedesigns fra Muuto, og den fås i et hav af forskellige farver. Looket er enkelt, men industrielt, og det appeleerer derfor til mange forskellige stile. Alt man kan vælge imellem alle mulige farver, gør ligeledes at det er en lampe, som passer ind i de flestes hjem. Den koster ikke det store, og er derfor hvad man kan kalde for en billig designerlampe.

Ball væglampe

Et andet bud på en billig lampe er denne lampe, som skal hænge på væggen. Den har en skøn, mat orange farve, som er meget in og som giver hjemmet kant uden at stikke for meget ud. Lampen har en gennemsigtig ledning, og ligner – som navnet også antyder – en rund bold, som der er skøret et stykke af. Perfekt til at have hængende ved sengen eller ved siden af sofaen som ekstra belysning i stuen.

Frama Atelier Globe

Denne pære er meget kendt, da den er elsket af mange. Hvis man bare læser få indretningblogs, har man helt sikkert også stiftet bekendtskab med den før. Den passer til en af de mest bruge fatninger, og så giver den bare en helt perfekt stemning med din belysning. Denne pærer laves af genbrugsglas, og hver eneste er derfor helt unik.

Nordlux Væglampe

Vi har valgt endu en væglampe ud i denne artikel om lamper på budget. Det er denne sorte væglampe, som er designet af Henrik Bønnelycke. Den har nogle referencer til Arne Jacobsen med det lange, slanke rør. Lampen er fremstillet i metal, og passer rigtig godt ind i hjem med en stram indretning.

Carlton pendel

Denne pende var vi også alle enige om skulle være med i denne artikel. Vi er helt vilde med det diamantagtige mønster, som udgør lampeskærmen. Farven sort giver den er stilsikkert look, og især over spisebordet ville denne pendel pynte rigtig meget. En billig lampe til det moderne hjem.

Frandsen bordlampe

Den sidste lampe som vi har valgt at tage med i denne omgang, er denne Frandsen bordlampe. Den er meget rå, da den er fremstillet i beton. Faktisk fås den også i marmor, kobber og messing til helt samme pris, så du kan bare vælge det der passer bedst til dig. En skøn og billig lampe på budget til vindueskarmen, soveværelset eller skrivebordet.

One Reply to “Lamper på budget”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.