Loppefund

Loppemarkeder er fantastiske, som jeg har sagt før. Selv i mit italienske paradis kan jeg ikke få nok. Det er spændende og inspirerende at gå rundt og se på gamle ting – noget er brugbart andet er mere tvivlsomt og skal have en kærlig hånd.

I Arezzo er der et meget stort marked den første weekend i hver måned. Det er en fest, hvis vi er dernede på det tidspunkt. Jeg er nok den eneste i familien der synes det :-) Min mand tager som regel med og prøver at virke interesseret i en tid og så finder han hurtig hen til det bedste bar i byen – Caffe Dei Costanti.

Nogen gange har jeg noget bestemt jeg går efter. Andre gange snuser jeg bare rundt og lader mig friste hvis det rigtige lige er der.

Sidst vi var afsted gik vi målrette efter en lampe til vores køkken. Det skulle være en gammel industriel lampe – godt slidt.

Den fandt vi og den er tilpas slidt og alligevel i god stand med ny ledning. Prisen var fast – ikke til at prutte med – og sådan blev det.

Jeg lod mig friste af flere ting. Var på udkik efter en træ skammel, der skal bruges som natbord. Fandt forskellige, men til en helt enorm høj pris. Det var de ikke værd. Så jeg ledte videre og der var den så. Her kunne jeg prutte. Vi blev dog ikke enige. Senere vendte jeg tilbage, med det beløb jeg ville give, i hånden – det var nu vi skulle handle. Okay okay, “men kun fordi du er blond med blå øjne”, sagde den søde italienske mand :-)

Fandt en fin trækasse – oprindelig til øl. Nu står den og pynter i vores køkken med diverse olier og eddiker.

Endnu en vase kom i hus til min samling. Tilpas rustik.

Jeg glæder mig allerede til første weekend i juli – der er jeg igen så heldig at være i byen til marked.

Læs også:

2 Replies to “Loppefund”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.