Moderne hylder

Moderne hylder

Er du på udkig efter moderne hylder til det moderne hjem? Hylder er ikke bare praktiske i form af ekstra opbevaringsplads, de er også både pæne og smukke, og kan være med til at definere et hyggeligt og moderne hjem. I stedet for kun at have billeder og plakater hængende på væggen, kan en hylde gå ind og give noget ekstra, og kan samtidig give plads til de små nipsting, planter, bøger osv.

I denne artikel kommer vi med fire bud på skønne, moderne hylder. Vi har med vilje valgt fire hylder, som ikke minder om hinanden, således at der er noget for enhver smag. Vi håber, du vil føle dig inspireret efter at have læst artiklen, og hvem ved – måske ender du med at investere i netop een af disse hylder?

String pocket

Denne hylde kender du nok helt sikkert. Den er efterhånden blevet en enorm klassiker, og man ser den i mange hjem. Den er lavet af mærket String Furniture, og er designet af Niels Strinning. Hylden bestået egentlig af tre hylder, som kan rykkes op og ned, alt efter hvad der skal være plads til på dem. De hænger i de to sider, som bores op på væggen. Hylden fås i helt utrolig mange farver, og du kan derfor med sikkerhed finde en farve, som passer til din stil.

Wirth Amager Shelf

Amagerhylden har hængt i de fleste hjem siden helt tilbage til starten af 1900-tallet. Den blev skabt til alle de små nips, som det blev moderne at samle sammen, og bruges stadig til dette. Amagerhylden er trekantet, og du kan med sikkerhed finde den på rigtig mange loppemarkeder. Desværre bare ikke altid i et flot og moderne design, og derfor er denne amagerhylde fra By Wirth et rigtig godt bud på en moderne hylde til hjemmet.

The Round Dorm Hylde

Denne hylde er enormt dekorativ, og er lidt atypisk da den har en rund form. Den hænger i en lædersnor, og minder på mange måder om de meget populære spejle, som også er runde og hænger i en snor. Den er fremstillet i lys bøg, og passer derfor ind i et nordisk hjem. Hylden måler 55 cm i diameter, og der er masser af plads til nips, små planter og hvad der ellers passer ind.

Show All hylde

Den hylde hedder meget passens Show All, da den nemlig er gennemsigtig, og ja – viser alt. Den, eller de – for det er nemlig en serie af mange forskellige – er lavet af mærket Nomess Copenhagen. Det er lige så meget små, gennemsigtige bokse som det er en hylde, men effekten er den samme.

One Reply to “Moderne hylder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.