Normann CPH

Udvalgte items fra Normann CPH

Her hos Hjemli elsker vi naturligvis det danske brand Normann CPH, som blev grundlagt tilbage i 1999. De to gundlæggere bag brandet hed noget så dansk som Jan Andersen og Poul Madsen. I dag bliver brandets ting solgt i over 77 lande, og er vokset sig kæmpe stort indenfor de sidste par år.

I dette indlæg har vi valgt at hylde Normann CPH ved at udvælge syv forskellige items fra deres kollektion, som vi bare ikke kan stå for. Mærkets design er meget nemt at genkende, da det er meget skandinavisk i gråtone-skalaen, og så har tingene altid nogle dejlige, bløde buer. Det er ren guf for øjnene og til hjemmet.

Amp bordlampe

Denne bordlampe må være en af de items, som vi allerbedst kan lide fra Normann CPH. Den er utrolig smuk og enkel på samme tid, og så er glasset i den smukkeste guld-grønne farve. Marmoren og det skrøbelige glas skaber et perfekt udtryk, og lampen er på en måde mere en skulptur end en lampe.

Angle pude

Når nu vi har valgt at dedikere denne artikel til Normann CPH, var vi selvfølgelig ikke i tvivl om, at en sodapude skulle være en del af de udvalgte items. For hvis der er noget, som brandet kan designe, så er det smukke puder der kan pynte i sofaen i det danske, moderne hjem. Denne pude er orange, hvid og lyserød og kan give et feminint touch til hjemmet, uden at det er for meget.

Miniature stol

Denne stol snyder måske lidt, da man umiddelbart ikke kan se, at den faktisk er i miniature. Men det er den, og den er derfor en pyntegenstand mere end en praktisk genstand. Det er den klassiske form chair fra Normann CPH, og den vil stå så fint på en hylde eller i en vindueskarm. Er også perfekt at give i gaven til design-nørden.

Puf

Puffer bliver mere og mere populære, og det kan vi virkelig godt forstå. Derfor har vi også valgt at tage denne med, som er i den smukkeste, grønne farver. Den fås dog i mange forskellige farver, bl.a. dyb rød, lyserød og grå, og du vil helt sikkert kunne finde en der passer ind i dit hjem. Puffen er lavet i velour, som er blødt og super pænt.

Kaffekop

Noget til spisebordet skal ihvertfald også med, nu hvor det handler om Normann CPH og vi har valgt denne enkle, hvide kaffekop, som er lavet i porcelæn. Ingen kan vist modstå en kop varm kaffe, hvis den bliver serveret i denne kop, vel?

My chair

Denne stol hedder My Chair, og er helt sikkert designet efter den populære, gamle skole-stol, som er helt vildt populær for tiden. Dette er en moderne udgave, hvor man også kan ane Arne Jacobsens skalstol, og den er fremstillet i ask, og stolene er sorte.

Heima lysestage

Heima lysestagen er den sidste, som vi har taget med i denne artikel. Den er enkel og klassisk, og har plads til fire lange lys. Den vil gøre det godt i stort set alle hjem, da den er så enkel og klassisk. Og om den står på spisebordet, sofabordet eller i vindueskarmen, vil den helt sikkert bringe meget hygge til hjemmet.

2 Replies to “Normann CPH”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.