ombygning og tilbygning

FIND DEN BEDSTE OG DEN MEST RENTABLE LØSNING

Ved ombygning og tilbygning skal du indgive en byggetilladelse med byggetegninger og i nogle tilfælde beregninger. Men der kan være flere gode grunde til at få lavet et professionelt materiale, inden byggeriet sættes i gang. For det handler både om at finde den bedste og den mest rentable løsning.

FORHOLD DIG TIL LØSNINGEN

Byggetegninger visualiserer idéer og gør det nemmere for dig at forholde dig til løsningen allerede på dispositionsniveau. Har dit byggeprojekt flere løsningsmuligheder, eller er idéerne mange, kan tegninger og økonomiske beregninger give dig afklaring.

FÅ OVERBLIK OVER ØKONOMIEN

Beregninger giver dig et solidt overblik over økonomien i byggeprojektet, så du undgår ubehagelige overraskelser undervejs. Eller så du ved hvilke besparelser, du kan forvente, inden en energiforbedring igangsættes. Vi udarbejder også det økonomiske materiale, du skal bruge til finansielle institutter. I Vores Nye Hjem er vi uddannede til at give dine ønsker konkret form. Vi laver skitseforslag, detailtegninger samt plantegninger, der angiver byggeriets mål samt placering af rum, døre og vinduer. Eller facadetegninger hvor du kan se bygningen fra alle fire verdenshjørner. Vi kan også udarbejde dit udbudsmateriale.

One Reply to “ombygning og tilbygning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.