Rundt om boligen

Indretning

Få inspiration til din boligindretnig med tusindvis af artikler om design og indretning. På Google får du al den bedste boliginspiration samlet på ét sted.

  

sofa / sofaer

Vi skaber flotte og unikke sofaer i høj kvalitet. Se udvalget af sofaer lige her. Levering direkte til dig. Dansk design. Faste lave priser. Håndlavet kvalitet. Passion for design. Typer: Sofaer, Lænestole, Sofaborde, Spisestole, Daybeds, Chaiselongs.

Møbler

Landsdækkende med 31 lokale bolighuse og webshop med møbler og tilbehør. Mange kendte brands. Møbler med omtanke. Find din nærmeste butik. Se tilbudsavisen online. Altid skarpe priser. 31 landsdækkende butikker. Brands: Stressless, Skovby, Auping, Mistral, Jensen, Mood, Morsø.

Sovesofa

Find inspiration i det store udvalg af smarte, praktiske og klassiske sovesofaer til stuen online, og køb en billig sovesofa i dag.

sofabord / sofaborde

Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos os online. Vælg mellem sofaborde i et væld af forskellige designs lige her.

spisebord

Nyt spisebord? Hos os finder du et bredt udvalg af flotte billige spiseborde . Søger et rundt, ovalt eller firkantet spisebord så finder du det her.

Lænestol

Trænger du til en ny lænestol eller hvilestol? Se udvalget af lækre lænestole på siden. Her finder du komfortable stole i mange forskellige designs og farver.

Kommode

Vi har kommoder, senge, madrasser, skabe, sideborde og mange flere møbler til soveværelset. Få gratis fragt og læs mere her på siden.

Hylder

Hylder i smukt træ design. Pryd en tom væg med designer hylder fra bl.a. House Doctor eller Menu. Levering dag til dag og gratis fragt.

tøjstativ

Brug tøjstativet som en del af indretningen i soveværelset. Vi har samlet 20 flotte og moderne tøjstativer her.

skænk

Find din nye skænk her på siden. Vi har et stort udvalg af farver, stilarter og høj kvalitet, men til skarpe priser.

Reol / reoler

Reoler og rumdelere er med til at definere et rum og skaber nye muligheder. Særligt rumdelere er oplagte at anvende som skillevægge.

garderobeskab / garderobeskabe

Søg inspiration til dit nye garderobeskab hos os. Her finder du prisvenlige klædeskabe i god kvalitet uden at gå på kompromis med designet.

gulvtæpper

Gulvtæpper giver dit hjem en hyggelig atmosfære, er bløde og behagelige at gå på, varmer og isolerer, er lyddæmpende og herlige for børn at færdes på.

Hjørnesofa

En hjørnesofa kan rumme hele familien og bliver hurtigt stuens omdrejningspunkt . Det store møbel er med andre ord yderst praktisk.

Lamper

Belysning og lamper hos os til gode priser. Vælg blandt belysning og lamper i forskellige farver og modeller.

sengebord

Stort udvalg af natborde og sengeborde. Se de mange modeller og de forskellige løsninger med bl.a. et væghængt natbord.

gyngestol

Gyngestole indbyder til hygge og afslapning. Her på siden finder du et udvalg af gyngestole i forskelligt design og forskellige materialer.

indretning

Skal du til at indrette dit soveværelse, badeværelse, køkken eller din dagligstue? Find inspiration i her på siden i vores mange artikler om indretning.

chaiselong / chaiselong sofa

Udnyt pladsen i din stue med en kompakt, men rummelig chaiselong sofa. Ønsker du en ekstra fleksibel løsning, findes der også sofaer med chaiselong.

lænestole

Trænger du til en ny lænestol eller hvilestol? Se udvalget af lækre lænestole på nettet. Her finder du komfortable stole i mange forskellige designs og farver.

Designer Møbler

Tiltrækkes du af kvalitetsmøbler i spændende design? Møbler der imponerer og gør indtryk? Få plads til mere luksus med designermøbler fra os.

Køkken

Find dit nye køkken hos Køkkenet. Så er du sikker på et kvalitetskøkken. Køkkenelementer, hvidevarer og opbevaringsplads.

Badeværelse

Hos os har vi har alt i badeværelsesmøbler til dit nye badeværelse. Se vores flotte udvalg af badeværelsesskabe og lad dig inspirere til dit nye bad.

carport

Trænger du til en ny carport? jem & fix har et stort udvalg af carporte, både enkelt og dobbelt, samt med eller uden skur.

Hegn

Bredt sortiment af havehegn – fra klassisk lamelhegn i træ, romantisk hegn i pileflet og vedligeholdelsesfrit hegn i polyflet.

Kunstgræs

Kunstgræs bruges som underlag i forbindelse med sportudøvelse. Den almindeligste anvendelse er på fodboldbaner og hockeybaner, men kunstgræs forekommer stadig oftere også på golfbaner, tennisbaner og andre steder som haver, altaner, terrasser, legepladser med mere.

Epoxy Gulv

Vil du have et ekstra stærkt gulv? Så mal med epoxy. Det er slidstærkt og rengøringsvenligt – og egnet til både køkken, værksted og stue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.