SKIFT BUNDVENTILEN UD I HÅNDVASK OG BADEKAR

Er badeværelset ved at se lidt slidt ud, men har du ikke planer om at skifte det ud lige nu, kan du ændre lidt her og der, så det kan holde lidt længere. Det er ofte de små ting, der kan gøre en stor forskel.

Det er en temmelig kostbar affære at skifte hele badeværelset ud med et nyt. Men det gør også en stor forskel, når det sker. Trænger badeværelset til at blive frisket op, men vil du ikke ofre et nyt badeværelse lige nu, kan du stadig gøre noget for at shine det op.

Små ændringer kan gøre en stor forskel

Har du købt et hus, hvor badeværelset har set bedre dage, eller har du levet med dit badeværelse i mange år, er det fristende at få lavet et helt nyt badeværelse. Men måske er det ikke lige nu, at du vil bruge penge på det.

Det er svært at stille meget op i forhold til fliserne. De kan males, men det er ikke nogen helt nem opgave. Er der derimod blot nogle få fliser med et motiv, du ikke bryder dig om, og er du så heldig, at der ligger nogle ekstra fliser, der var i overskud, fra badeværelset blev lavet, kan du få en murer til at skifte dem ud. Det tager ikke ret lang tid, men virkningen kan være virkelig stor.

En ny håndvask eller et nyt toilet kan godt lade sig gøre, hvis det er her, den er helt gal. Og ellers kan man gøre meget med nyt tilbehør som håndklædeknage, toiletpapirholder, lamper, spejl og nye håndklæder, sæbeskåle og tandkrusholdere. 

Skift armatur og bundventil

I et gammelt badeværelse er det ofte armaturet i håndvask, bruser og badekar og bundventilen i håndvask og badekar, der begynder at se slidt og snavset ud. Mange års brug og kalkaflejringer gør det til sidst svært at få det pænt og rent. 

At skifte armatur og bundventil ud kan gøre en stor forskel. Og det er stadig den slags forandringer, der kan gøres for relativt få midler. Men det kan ændre meget på badeværelsets udseende med et nyt, rent og moderne armatur og en matchende bundventil. 

På den måde kan du få badeværelset til at holde nogle år endnu, indtil du er klar til den helt store renovering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.