Spisebord med glas

Spisebord med glas

Leder du efter et nyt spisebord med glas? Glasplader er super trendy for tiden, og et bord med glasplade kan pynte gevaldigt i spisestuen. Glaspladen tilfører en lethed til et ellers meget kompakt look, og det er det, som rigtig mange godt kan lide. Men der findes rigtig mange forskellige slags spiseborde med glas, og det kan være noget af en jungle at manøvrere rundt i.

Derfor har vi valgt fem forskellige slags borde ud, som allesammen har en plade af glas. Her er både firkantede, rektangulære og runde spiseborde, og i mange forskellige prisklasser. Vi håber, at du kan finde inspiration i vores bud, og hvis du er interesseret i at læse mere om bordet, eller at købe det, kommer du direkte til forhandlerens side ved at trykke på det.

Top fire spiseborde med glasplade

Rundt spisebord med klar glasplade

Vores første bud er dette her, som har en diameter tpå 120 cm. Det har et italiensk look med det klare glas os bordbenene, som er fremstillet i forkromet stål. Faktisk er det både designet og produceret i Italien, så du får ægte italiensk kvalitet i hjemmet ved at investere i dette bord. Det har et super elegant look, og bordet holdes nemt rent ved blot at køre en fugtig klud henover overfladen.

Firkantet bord med klar glasplade

Dette glasspisebord har en aflang, firkantet form, som er en enkelt klar glasplade. Det er super let og har en smuk silhout, og de fire ben i forkromet stål står skarpt til bordpladen. Bordet er 90 cm bredt og 180 cm. langt, så der er god plads til i alt otte stole omkring bordet. Hvis du er til eksklusivt design med italienske finesser, så er dette bord helt perfekt at investere i.

Sort bord med glasplade

Dette bord er meget billigt i forhold til, hvad andre borde med glasplader koster, men derfor er det stadigvæk utrolig elegant i sit udtryk. Det har sort ben i metal, og en aflang, firkantet glasplade. Bordet er 180 cm. langt og der er derfor rigeligt med plads til stole.

Rundt spisebord med glas

Et elegant et af slagsen med en glasplade. Den passer godt ind i et mindre hjem, hvor der ikke er plads til det helt lange spisebord. Her er der fint plads til fire stole, og det tredelte stel i stål står i skarp kontrast til den lette bordplade i klart glas. Bordet leveres usamlet, men det er let at samle selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.