sublim håndværk

I en tid, hvor der produceres og nytænkes fra alle leder og kanter

I en tid, hvor der produceres og nytænkes fra alle leder og kanter, er det nogle gange bare rigtig fint at vende tilbage til det gode håndværk. Et stykke håndværk, der emmer af kvalitet og professionalisme ud til ethvert lille sting, enhver søm og enhver detalje. Det gør de lækre kvalitetssenge fra det svenske sengemærke Carpe Diem. Siden 1995 har Carpe Diem gjort det til deres mission at skabe senge af allerhøjeste kvalitet. Senge, der både formår at kombinere smukt og klassisk design med høj komfort.

http://www.frostbolig.dk

http://www.kkbc.dk

På den måde har du et tidsløst møbel i din bolig, der inbyder til mange dejlige og afslappende timer. Sublimt håndværk er måske et lidt diffust begreb. Men hos svenske Carpe Diem kommer det bl.a. til udtryk ved en omhyggelig udvælgelse af materialer. Hos Carpe Diem finder du sengerammer af svensk fyrretræ, topmadrasser af uld og lækker bomuld. Der er intet, der er overladt til tilfældighederne, når en Carpe Diem seng skal danne fundamentet for din søvn.

Carpe Diem er smidighed for din skyld

De dage hvor en seng bare var en seng, der hverken gav sig fra eller til, er ovre. En seng skal være ydmyg over for din krops kurver og behov. Senge er skabt til mennesker – aldrig omvendt. Det ved de hos Carpe Diem. Her har de den holdning, at en seng gerne skal være så smidig, at den tilpasser dig efter din krops mindste bevægelser. Hemmeligheden skulle eftersigende ligge i den helt specielle affjedring, der er at finde i senge fra Carpe Diem. Din søvn skal tages alvorligt – det ved de hos Carpe Diem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.