Top fem tremmestole

Top fem tremmestole

Er du også en af dem, som dagligt sukker efter de smukke, smukke tremmestole? Man kan godt sige, at det er den danske snedker og møbelarkitekt Børge Mogensen som er op havsmand til tremmestolene. Han designede i en lang årrække op gennem 1950’erne nemlig møbler for FDB møbler.

Disse møbler er i dag blevet intet mindre end ikoniske, og da COOP for nylig sendte stolene i produktion igen, bl.a. i nye, spændende farvedesigns, blev de atter super populære. De er også bare helt perfekte som spisebordsstole, da det er praktiske og funktionelle, og kan klare lidt af hvert.

Alternativer til tremmestolen

Vi kommer her med fem bud på anderledes tremmestole, end dem alle kender fra FDB. Det er nemlig fedt at være med på bølgen, men samtidig vil de fleste også gerne skille sig lidt ud, og ikke bare have hvad alle andre har.

Hay tremmestol med armlæn

Denne stol fra den danske designvirksomhed Hay er super fin, og designet ligger meet op af det man kender fra Børge Mogensens hånd. Den fås i fire forskellige farver, og egner sig rigtig godt som spisebordsstol. Den er fremstillet i bøg, og har en siddehøjde på 44,5 cm.

Ria spisebodsstol med tremmer

Denne spisebordsstol med tremmer, som hedder Ria, minder ligeledes meget om den klassiske tremmestol fra FDB. Den er sort og fremstillet i massivt træ, og har en siddehøjde på 46 cm. Den passer rigtig godt til at have stående rundt om spisebordet, enten sammen med en masse af sin slags, eller med en hel masse forskellige stole, hvilket giver et personligt udtryk. En rigtig god stol, som også er noget billegere end Børge Mogensens tremmestol.

Muubs cool stabelstol med tremmer

Vi kan vist roligt indrømme, at vi her på sidensnavn er super vilde med dette bud på en anderledes tremmestol. Denne her er fra mærket Muubs, som ikke er super kendt endnu. Den har en fed feature som er at den kan stables, hvilket er rigtig praktisk i især børnefamilier. Den er fremstillet i plastik og er en mellemting mellem en traditionel havestol og den klassiske tremmestol. Super cool og et eksempel på nytænkning indenfor stoledesigns.

Magis Cyborg wood chai

Vores fjerde bud på en anderledes tremmestol er denne her fra mærket Magis. Den er flot og elegant, og super moderne i sit udtryk. Den har på en måde noget lidt skalagitigt over sig, men de tynde tremmer giver den er skarp silhout, som bare står super godt i et trendy og moderne hjem. Armlændet gør den ekstra behagelig at sidde i.

Skagerak stol med tremmer – loungestil

Den sidste tremmestol, som vi har taget med i denne omgang, er denne loungestol fra Skagerak, som er det mærke der førhen hed Trip Trap. Det er designeren Povl Eskildsen som står bag, og stolen er ikke så velegnet til spisebordsstol men mere som en loungestol til hjørnet eller i gangen. Man sidder meget komfortabelt i stolen, som har et let udtryk med tremmerne der står i kontrast til den tyngende pude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.