Et tv bord er fikst og funktionelt at have i hjemmet

Nu om dage ejer næsten alle husstande et tv

Fjernsyn. Nu om dage ejer næsten alle husstande et tv. Et tv er næsten som alle andre underholdningsmidler i Danmark et fast allemandseje, og det er således også sådan, at man får de store biografoplevelser i hjemmet. Ved at komme nær fjernsynet, kommer man samtidig også nær de store oplevelser, der er på den anden side af den, tilværelse som man selv lever. Fjernsynet er på en og samme tid distancerende og nærværende. I skærmen ses en person levende og i gang med at handle, men det er ikke en person, sådan som personen virkelig er.Barstole

Fjernbetjeningens funktion

Det er tværtimod en person, sådan som personen forekommer at være indenfor skærmens aflukke. Hvordan skal man kunne forklare dette? Det er nok også det, der gør, at der er så meget reality i fjernsynet. Men det behøver man ikke bruge sin tid på, hvis ikke man har lyst til det. Det fede ved at have mange kanaler er nemlig, at man har friheden til selv at vælge, hvad man har lyst til at se. Har man derfor lyst til at se noget helt tredje, kan man meget nemt komme til at gøre dette. Det er således også derfor, at man har fjernbetjeningen i hånden, når man ser fjernsyn. Man er simpelthen parat.

Det smarte og fleksible bord

Tv’et på den anden side står på et tv bord. Et tv bord fastholder og sætter fjernsynet på en plads, der er sikker og stabil. Samtidig bliver det også muligt at rykke rundt med fjernsynet. At rykke rundt med skærmen på et bord, der har hjul, kan være en enormt god ide, hvis man har et dynamisk hjem, hvor der ofte kan ses fjernsyn fra flere forskellige positioner. Ved på den måde at frigøre fjernsynet fra en statisk position og låse det op, bliver det muligt at nyde en større frihed i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.