Ud i naturen

Alle de mange hunderede blomsterløg er komme i jorden. Haven er gjort fin vinterkar. Så langt så godt.

Så nu er det tid til at komme ud i naturen og finde guldet. Guldet til at pynte i stuerne når julen melder sin ankomst. Det er snart.

Naturen byder på så mange fine gratis ting der kan bruges til at pynte med. Især når man som jeg bedst kan lide den nordiske natur stil når jeg pynter.

Som tidligere skrevet er røde nisser ikke at finde i vores hjem. Dog er der sneget nogle få sjove nisser ind i køkkenet – Maileg nisser er skønne. Især de små figur agtige nisser. Der kommer endda en ny en til hvert år.

I dag kørte jeg forbi mit sted hvor jeg finder lærkegrene. Fangsten var god. Store, små og med mange kogler på. Jeg kan ikke vente. Så nogen grene har allerede sneget sig ind.

I morgen står den på fødselsdag for vores datter – 21 år. Det bedste ved “fester” er at pynte bord. Nogen synes gaverne osv. Men at gøre klar med bord og mad er lige mig.

Ikke for julet endnu og så alligevel en lille opstart.

I næste weekend skal den store indsamling ske. Jeg har en rigtig god ven Peter. Vi har de sidste par år været afsted sammen. Vi har fundet et rigtig godt sted. Et sted, hvor der er så meget guld. Sulten fyr, almindelig fyr, kogler og mos i lange baner. Alt hvad jeg skal bruge til at pynte op med.

Selvfølelig har vi kaffekurven med. Peter bager sine berømte brunkager. Vist en gammel opskrift der er gået i arv i familien. Hvis jeg når det, bliver der måske et lille stykke hjemmelavet et eller andet sødt.

Læs også:

2 Replies to “Ud i naturen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.