Udstillingskøkkener til salg

Hvis du skal have nyt køkken, og budgettet er begrænset

Hvis du skal have nyt køkken, og budgettet er begrænset, er der flere veje til et lækkert, nyt køkken til en brøkdel af den pris, som man normalt betaler. Generelt ligger en stor del af de danske køkkenfirmaer i nogenlunde samme priskategori, og det gælder med køkkener som med de fleste andre ting – du får, hvad du betaler for. Køber du et lavpriskøkken er der ikke samme finish og detaljegrad, og vælger du et mere high end produkt, får du også kvalitet og service derefter. Men der er en metode, der kan give dig et high end produkt til en lavpris-pris. Metoden hedder udstillingskøkkener.

Et udstillingskøkken

Et udstillingskøkken er – som ordet antyder – et køkken der har været brugt i butikken som udstillingsmodel. Butikkerne skifter ofte ud i deres køkkenudstillinger for at vise deres nyeste modeller og det mest populære i sortimentet. Og derfor bliver der jævnligt nye udstillingskøkkener til over. Det er køkkener, som der aldrig er blevet lavet mad i, bordplader som der aldrig er blevet spildt kaffe på og hylder, som aldrig har været proppet med konserves og kolonialvarer. Der er altså tale om et næsten nyt køkken!

Du skal dog være opmærksom på, at et udstillingskøkken

Du skal dog være opmærksom på, at et udstillingskøkken – i lig med de fleste andre udstillingsvarer – som regel har en eller anden grad af synligt slid. Det kan næsten ikke undgås, når mange mennesker dagligt har rørt det, testet skuffer og skabe og undersøgt de mindste detaljer. På nogle udstillingskøkkener er slidet praktisk talt usynligt. På andre er slid og mærker tydelige. I sidste ende må du gøre op med dig selv, hvad du kan leve med, og hvor meget du kan gå på kompromis for at få et lækkert køkken.

Til gengæld er priser på udstillingskøkkener lave. Der er tale om en virkelig billig løsning, og endda er det ofte firmaernes flotteste modeller og en udstilling der virkelig har fået hele armen med ekstraudstyr og den store pakke rent tilbehørsmæssigt. Det betyder, at der er tale om køkkener, som ofte ville være ganske dyre, hvis man skulle købe dem fra ny – men som du kan få med kæmpe rabatter.

Langt de fleste af de store danske køkkenfirmaer har udstillingsmodeller til salg, og de fleste har en oversigt over aktuelle udstillingsmodeller i deres forretninger, som mangler et nyt hjem. Du kan derfor trygt sidde i ro og mag hjemme i sofaen, og lade dig friste over de mange lækre køkkener, som du kan købe til spotpris, hvis du vælger udstillingsmodellen. God fornøjelse med dit nye køkken.

Læs også:

2 Replies to “Udstillingskøkkener til salg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.