Vaser gør dine blomsterbuketter endnu smukkere

vasen er skabt i et stilfuldt og klassisk design

vasen er skabt i et stilfuldt og klassisk design, som passer ind i ethvert hjem. Lyngby vasen blev skabt i 1936, men har været ude af produktion en lang årrække. Lyngby vasen er dog kommet tilbage og bliver igen produceret i porcelæn lavet i et godt håndværk af høj kvalitet.

Lyngby vasen har altså været kendt i mange, mange år, og det stilfulde design er stadig ikke gået af mode. Det må betyde, at Lyngby vasen er skabt i et tidsløst design, som vil passe ind i ethvert hjem til enhver tid. Lyngby vasen er en god investering, som vil sætte et flot og stilfuldt præg på dit hjem i mange årtier.

Gør dine blomsterbuketter endnu flottere med Lyngby vaser

Nyt køkken fra A-ZLyngby vaser er som sagt skabt i det stilfulde, enkelte design og den vil derfor sætte endnu mere fokus på dine blomsterbuketter, og derved gøre dem flottere, end de allerede er. Lyngbyvaserne ses ofte i hvid og med den hvide farve og det rolige design, giver vasen det bedste udbytte af dine blomsterbuketter.

Desuden bliver vasen også produceret i en lys grøn farve og i sort, som også begge er med til at sætte fokus på både blomsterbuketten og den stilfulde vase. Dermed opnår du en dobbelteffekt i dit hjem ved hjælp af Lyngbyvaser. Både en utrolig smuk blomsterbuket og en stilfuld, moderne Lyngby vase skabt i porelæn.

Lyngby vaser og andre designs

Lyngby Porcelæn fremstiller ikke kun de kendte Lyngby vaser, men også en række andre porcelænsdesigns. Det gælder fx Chapeau, som er en smuk opbevaringsløsning i mange forskellige farver, eller Bonbonniere, som er en lågkrukke i et design, som ligner lyngbyvasens, men som samtidig sætter sig eget personlige præg. Bonbonnieren findes i forskellige størrelser, så den kan både bruges som service og som opbevaring.

Læs også:

One Reply to “Vaser gør dine blomsterbuketter endnu smukkere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.