Wegner gyngestol

Wegner gyngestol på tilbud

Er du på jagt efter en lækker gyngestol til hjemmet? Lige nu finder du den kendte og højt elskede Wegner gyngestol på tilbud, og derfor har vi dedikeret hele denne artikel til den smukke stol. Stol bliver fremstillet af Fredericia Furniture, og hedder egentlig J16 Gyngestol, men er meget mere kendt som Wegners gyngestol.

Den populære gyngestol blev designet af den danske designer Hans. J. Wegner tilbage i 1944. Den har været elsket lige siden, og er derfor hvad man kan kalde for en vaske ægte møbelklassiker. Dem har Wegner i øvrigt været leveringsdygtig i, hvilket du kan læse mere om i vores artikel om danske møbelklassikere.

En billig Wegner gyngestol

Som skrevet er gyngestolen er klassiker, og Wegner ligger bestemt ikke i den billige ende, når det kommer til møbelpriser. Men faktisk er det lige nu muligt at købe gyngestolen på tilbud. Du kan faktisk spare hele 4.379,- hvilket må siges at være en hel del sjat penge. Så hvis du altid har gået og drømt om at blive den heldige ejer af denne skønne, og kvalitetsrige klassiker, så bør du altså slå til nu.

Gyngestolen passer helt perfekt ind i det klassiske, men moderne hjem. Det alsidige design gør, at den passer ind i både nye og ældre hjem. Du vil med sikkerhed investere i en stol, som du også kan bruge om 30 år. Ikke bare fordi at designet holder, men også fordi at kvaliteten er i top.

Slå til nu, og indret hjemmet med en billig gyngestol

Tilbuddet her gælder indtil den 30. april 2017. Det er en helt fantastisk og meget sjældent kampagne, som der køres lige nu. –Og der vil gå mange år før du igen kan få gyngestolen så billigt. Denne udgave er fremstillet i sortlakeret eg, som er en af de mest populære udgaver. Sædet er i naturflet, og man sidder enormt godt, og bliver støttet fra lænden og op til hovedet, samtidig med at bevægelsesfriheden i stor.

One Reply to “Wegner gyngestol”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.